رییس اتحادیه فروشندگان لوازم ورزشی خبر داد

فروش کتانی های ایرانی به نام برندهای خارجی

عصر کالا- رییس اتحادیه فروشندگان لوازم ورزشی تاکید کرد: طی سال‌های گذشته به واسطه شرایطی که در دولت‌های نهم و دهم ایجاد شد تولیدکنندگان ایرانی مجبور شدند کالای خود را به نام برندهای خارجی به فروش برسانند که البته از سوی اتحادیه در این زمینه پیگیری‌های لازم انجام شده است.

دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۴:۰۰

فروش کتانی های ایرانی به نام برندهای خارجی

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایسنا، محمد امین‌زاده گوهری اظهار کرد:‌ خوشبختانه در دولت یازدهم تا حدی با کالای قاچاق مبارزه شده و این مسئله موجبات رونق کار تولید کنندگان را فراهم آورده است.  اما در دولت‌های نهم و دهم تمام کارخانه‌های نساجی وتولیدی ما تعطیل شدند و حتی کارخانه‌هایی که بخش‌قابل توجهی از محصولات آنها به کشورهایی مانند روسیه وگرجستان صادر می‌شد در رقابت با کالای چینی بازار را از دست دارند.

وی در عین حال عنوان کرد: البته در دولت یازدهم شرایط بهتر شده و اصناف دلگرم شدند اما همچنان اگر قرار بر آن باشد که تولید کشور رونق پیدا کند لازم است حمایت‌هایی از تولید کنندگان به عمل آید و به عنوان مثال سود وام‌های بانکی کاهش یافته و حداکثر 14 تا 15 درصد باشند ،نه این که مانند حال سود 24 درصدی از آنها گرفته شود. از سوی دیگر هزینه‌های دیگری مانند بیمه برای تولید کنندگان شرایط دشورای را ایجاد می‌کند که لازم است در این خصوص نیز تجدید نظر  شود.

رییس اتحادیه فروشندگاتن لوازم ورزشی ادامه داد: پیش از این ما چهار کارخانه تولید کفش‌های ورزشی داشتیم که همه آنها در دولت‌های نهم و دهم تعطیل شدند. البته اکنون با تغییر شرایط چند کارخانه دراین حوزه وجود دارد که به تدریج در حال رونق گرفتن هستند و تا حدی نیاز داخلی را تامین می‌کنند.

وی افزود: با این وجود باید دقت داشت که برخی کفش‌های ورزشی که برای ورزشکاران مورد استفاده قرار می‌گیرد باید تایید شده واستانداراد جهانی باشند و ما در این زمینه در کشور امکان تولید نداشته‌ایم چرا که فعالیت در این بخش نیاز به سرمایه گذاری بسیار دارد اما به هر صورت در بخش‌های دیگر کالای ایرانی با کیفیتی مناسب و قابل رقابت با بسیاری از کالاهای مطرح دنیا در حال تولید و فروش است.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم ورزشی در بخش دیگر از صحبت‌های خود به رویکرد دولت‌های قبلی در خصوص کالاهای ورزشی اشاره کرد و  گفت:‌ در آن ‌دوره کالاهای وارداتی را به 10 گروه تقسیم کرده و وسایل ورزشی را در گروه  دهم قرار داده بودند چراکه از نظر دولت این کالا تجملی و غیر ضروری به شمار می‌رفت بر همین اساس عده ای مجبور به وارادات این کالاهای با ارز آزاد شدند اما همچنان دچار مشکل شده و در گمرک جلوی آنهاگرفته شد.

امین زاده افزود: در ادامه این روند با پیگیری های متعدی که صورت گرفت موفق شدیم این کالارا به اولویت 9 ارتقا دهیم تا واردات آن راحت شود اما توجه داشته باشیم این اتفاق زمانی رخ داد که سیگار اولویت 8 بود و کالای ورزشی در اولویت 10 قرار داشت.

رییس اتحادیه فروشندگان ورزشی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: متاسفانه هنوز در میان مردم فرهنگ استفاده از کالای داخلی جا نیافتاده و مردم دنبال نمونه‌های خارجی هستند و بر همین اساس در موارد متعدد تولید کننده داخلی مجبور می‌شود محصول خود را با نام برندهای خارجی به فروش برساند که متاسفانه این اتفاق به کرات رخ می دهد.

وی ادامه داد:‌البته ما در اتحادیه نسبت به این موضوع موضع گیری کرده و از تولیدکنندگان بخش‌های مختلف خواسته‌ایم که تولیدات خود را با نام برندشان وارد بازار کنند و از سوی بازرسان و همچنین اتاق اصناف مهلتی برای انجام این کار در نظر گرفته شده است.

امین زاده در عین حال یادآور شد:اکنون در حوزه کفش‌های ورزشی شاید حداقل 40 درصد آنچه به عنوان نمونه‌های خارجی به فروش میرسد محصولات داخلی باشد.

وی در پایان نیز به بحث کالای چینی وقمیت آن اشاره کرد و گفت: با توجه به حمایت‌هایی که کشور چین از تولید کنندگان خود به عمل می آورد ما نمی‌توانیم با این قیمت‌ها رقابت کنیم و در موارد متعدد مجبور به تعطیلی واحدهای خود می‌شویم در حالی که به طور صد رد صد کیفیت ایرانی از نمونه‌های چینی بالاتر است.

برچسب ها

کفش‌
مطالب مرتبط بیشتر
اسکیت کفش مانند سِگوِی به قیمت ۳۹۹ دلار اعطای زمین و وام به تولیدی های کیف و کفش برای انتقال به قرچک شرکت چینی کفش های متحرک ساخت ماده گرافنی برای جذب رطوبت کفش ها ابداع شد کفش فوتبال ایرانی قادر به رقابت با برندهای جهانی نیست افزایش ۱۵ درصدی قیمت کفش رفع خستگی‌های شغلی با تغییر در طراحی کفش‌ها تامین ارز تولید و واردات کفش کلید خورد حل مشکلات صنعت کفش تا دو ماه آینده چرا بیش از نیمی از تولیدکننده‌های کفش تعطیل هستند؟ کفاشان مواد اولیه تولید ندارند کفش های هوشمند مجهز به GPS ساخت کفشی با بازیافت آدامس کفش فوق سبک تولید شد تخفیف ۳۰درصدی کیف و کفش و ۲۵درصدی فرش در اردیبهشت‌ماه کفش ملی با سرمایه گذاری یک شرکت خارجی احیا می شود راه اندازی ۳۰۰ فروشگاه مختص عرضه کفش داخلی کفش هوشمند ایرانی طراحی شد چین بزرگ‌ترین واردکننده کفش و پوشاک جهان است کفش دوستدار محیط زیست با جلبک تولید شد سبک و سریع ترین کفش ورزشی دنیا تولید شد کفش هوشمندی که احتمال سقوط صاحبش را هشدار می دهد تولید اولین کفش های کاملا ضدآب دنیا فروش گرانترین کفش زنانه جهان در دبی+عکس ایران بزرگترین تولید کننده کفش خاورمیانه است تولید و صادرات کفش برند معروف ایتالیایی در ایران تنها ۲۵۰ برند معروف کفش و پوشاک در تهران مجوز دارند آنیا، اسکیت پاشنه بلند! +تصاویر کفش ماژولی با رویه قابل شستشو ساخته شد طراحی چکمه فضانوردی توسط شرکت البسه ورزشی ساز ناکوک صنعت کیف و کفش در ایران نایکی کفش‌هایش را اینستاگرام هم می‌فروشد برنامه تولید ۲۱۰ میلیون جفت کفش ایرانی کفش‌های زنانه زیبا با الهام از مناظر طبیعی + تصاویر این کفش را به ۱۰۱۲۵ شیوه مختلف بپوشید آخرین وضعیت صنعت نساجی ابداع «تعدیل‌کننده مکانیکی دمای درون کفش» توسط مبتکر ایرانی کتانی‌های ایرانی به اسم برند خارجی به فروش می‌رسند کمیاب‌ترین محصول اپل تا چند روز دیگر به مزایده‌ گذاشته می‌شود نایکی بندهای جدیدی را برای ساعت هوشمند اپل معرفی کرد کفش‌های وطنی‌ام کو؟ کفش سوپر هوشمند، سوپر قدرتمند تولید کفش با قابلیت شخصی سازی کامل ممکن شد کفشی از جنس ذرت به بازار می آید مردی با درازترین کفش های دنیا +تصاویر فروش بیش از ۱۰ میلیون دلار کفش‌ خارجی در مغازه‌ها ورود کفش‌های چاپ ۳ بعدی به بازار ورود کفش‌های چاپ ۳ بعدی به بازار
برگشت به بالا