"گودزیلا" به جمع بدافزاران ویندوزی پیوست

عصر کالا- "Godzilla" یک بدافزار دانلودکننده است که پس از نخستین اجرا در سیستم قربانی، بدنه را از یک سرور از راه دور دریافت می‌کند.

جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹:۰۰

"گودزیلا" به جمع بدافزاران ویندوزی پیوست

به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایسنا، مجرمان سایبری در حال تبلیغ یک بدافزار با نام Godzilla در فروم‌های وب تاریک به قیمت 500 دلار هستند. از این بدافزار به خوبی پشتیبانی می‌شود و به‌صورت دوره‌ای به‌روزرسانی جدید دریافت می‌کند.

رقیب این بدافزار Emotet است که بر اساس بررسی‌های Checkpoint، نرخ آلودگی Godzilla از آن کمتر است. در تبلیغات برای Godzilla آمده است که این بدافزار می‌تواند UAC را دور بزند. UAC یا User Account Control یک ابزار امنیتی مایکروسافت است که از نفوذ نرم‌افزارهای مخرب جلوگیری می‌کند.

بر اساس اطلاعات سایت افتا، این بدافزار قابلیت‌های دیگری از جمله حذف فایل‌های پشتیبان را نیز داراست. این کار برای جلوگیری از ابزارهای ضد باج‌افزار است تا نتوانند از طریق فایل‌های پشتیبان، عملیات بازیابی را انجام دهند. علاوه بر این، برای شناسایی و تایید سرور C&C و ارتباط با آن، بدافزار از RSA-2048 استفاده می‌کند.
بنظر می‌رسد که آخرین نسخه این بدافزار از دسامبر سال گذشته در حال توسعه بوده است و آخرین نسخه آن دارای ماژول‌های انتشار، keylogger و سرقت گذرواژه است.

برچسب ها

حملات سایبریبدافزار
مطالب مرتبط بیشتر
نحوه‌ تشکیل بات‌نت‌ها از میلیون‌ها سیستم آلوده در جهان حمله سایبری هکرهای چینی به غول‌های آمریکایی؛ از دروغ تا واقعیت! کانادا و آمریکا نیز روسیه را به انجام حمله سایبری متهم کردند با جاسوس جدید گوشی‌های همراه آشنا شوید بدافزارها به کدام موبایل‌ها بیشتر حمله می‌کنند؟ کارت‌های حافظه‌تان را به دیگران ندهید باتری موبایل هم ابزار جاسوسی و حمله سایبری شد حمله سایبری با ارسال امواج صوتی و فراصوتی حمله سایبری با ارسال امواج صوتی و فراصوتی شناسایی دوبدافزار مخرب برای سیستم های ویندوزی آیفون‌ها ۱۸ برابر بیشتر در معرض حملات سایبری هستند بد افزاری که تمام اطلاعات گوشی شما را سرقت می کند! ۴بدافزار جدید در لپ‌تاپ‌های اپل کشف شد مقصر حمله سایبری به اوبر شناسایی شد شناسایی بدافزاری که اطلاعات مالی را در واتس آپ سرقت می‌کند شرکت‌های تجاری غافل از مشکلات امنیتی گوشی‌های همراه حذف اپلیکیشن‌های آلوده به بدافزار از پلی استور گوگل ارسال ایمیل‌های جعلی با یک بدافزار باج‌افزار جدید فارسی که ۶۳۰ میلیون تومان پول می‌خواهد فریب کاربران با وعده حجم رایگان اینترنت بدافزاری که اینترنت اشیا را هدف قرار می‌دهد کی‌بورد یا ابزار جاسوسی؟! نرم افزار محبوب سی سی کلینر به بدافزار آلوده شد هجوم بدافزارها به برنامه‌های اندرویدی پس از هک شدن چکار کنیم؟
برگشت به بالا