شیشه‌های نانویی کنترل کننده انرژی به بازار رسید

عصر کالا- شیشه های دوجداره با فناوری نانو با هدف کنترل انرژی و عایق حرارتی و جلوگیری از هدررفت انرژی، محافظت زیست‌محیطی و جلوگیری از بخار کردن شیشه در فصول سرد تولید شد.

شیشه‌های نانویی کنترل کننده انرژی به بازار رسید
نسخه قابل چاپ
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر کالا» به نقل از مهر، شیشه‌های کنترل‌کننده انرژی با کنترل همزمان انتقال انرژی از طریق رسانش و تابش، شیشه را به عنصری فوق‌العاده مؤثر جهت کاهش مصرف انرژی، افزایش روشنایی و دید ساختمان و زیبایی نما تبدیل می‌کند. این نوع شیشه‌ها ایده ساختمانی با پنجره‌هایی بزرگ را عملی می‌کنند که نور و زیبایی اطراف را به داخل ساختمان می‌آورند.

    یک تولید کننده ایرانی شیشه، توانسته شیشه کنترل‌کننده انرژی را با استفاده از فناوری نانو تولید و گواهینامه نانومقیاس را از واحد ارزیابی محصولات ستاد توسعه فناوری نانو دریافت کند. این محصولات به صورت صنعتی تولید شده و هم‌اکنون در بازار موجود است.

    این شیشه ها یک شیشه کنترل‌کننده انرژی بی‌رنگ است که با روش پوشش‌دهی نرم تولید می‌شود. پوشش اکسید فلزی در شرایط خلأ روی سطح شیشه به روش کندوپاش لایه‌نشانی شده و این پوشش امواج مادون قرمزکوتاه و بلند را بازتاب می‌کند. ظاهر این شیشه مانند شیشه دوجداره استاندارد معمولی در هر دو حالت عبور و انعکاس نور، عملکرد مشابهی دارد. همچنین این شیشه ها می‌تواند با به کار بردن آن با انواع دیگر شیشه‌ها جهت ایجاد عایق صوتی، امنیتی، دکوراسیون و حریم خصوصی ارتقا یابد.

    این شیشه های دوجداره تا سه برابر بیشتر از دوجداره معمولی عایق حرارت است و این ویژگی باعث مزیت‌های فراوانی همچون جلوگیری از هدر رفت انرژی گرمایی، محافظت زیست‌محیطی به دلیل کاهش در مصرف انرژی برای تأمین گرما و جلوگیری از بخار کردن شیشه در فصول سرد سال می‌شود.

    همچنین با درنظر گرفتن اینکه این نوع شیشه تا دو برابر از گرمای مستقیم خورشید جلوگیری می‌کند دارای مزیت‌هایی همچون آسایش حرارتی در تابستان و کاهش هزینه‌ها برای تأسیسات سرمایشی است. علاوه بر این نوع شیشه‌ها از ورود اشعه فرابنفش نیز جلوگیری می‌کنند.

    شیشه های نانویی دوجداره از طریق لایه‌نشانی یک یا دو لایه نقره روی سطح شیشه به روش وکیوم و با فناوری‌نانو تولید می‌شود. شیشه شفاف معمولی دارای ضریب انتشار سطحی 84 است و این به معنای تابش 90 درصدی گرمای جذب شده از طریق سطح شیشه است؛ اما هنگامی که پوشش‌های LOW-E بر روی شیشه اعمال می‌شود میزان ضریب انتشار سطح به کمتر از 1 کاهش می‌یابد.

    این محصول عبور مادون‌قرمز و جذب گرمای حاصل از نور خورشید را به شدت کاهش داده و در عین حال امکان عبور بیشترین میزان نور مریی را می‌دهد. همچنین از ورود اشعه فرابنفش جلوگیری می‌کند. پوشش‌های موجود بر روی شیشه اکواستار پلاس با انعکاس انرژی مادون قرمز، گرمای جذب شده یا تلف شده در ساختمان را از طریق تغییر جهت تابش گرما کاهش می‌دهند.

    این شیشه ها بهترین میزان تعادل را میان عبور نور مرئی و کنترل انرژی خورشید برقرار می‌سازند و در مقایسه با پوشش‌های رفلکس معمولی از بیشترین میزان عبور نور مریی برخوردارند.

    این محصول در ساختمان‌های تجاری، فضاهای نورگیر مانند گلخانه‌ها که عبور نور یا انعکاس پایین موردنیاز است و همچنین ساختمان‌های مسکونی و کلیه ساختمان‌هایی که در آن نیاز به استفاده از شیشه‌های سکوریت است، کاربرد دارد.همچنین این شیشه ها با حفظ ثبات مصرف انرژی تضمین‌کننده گرما در زمستان و سرما در تابستان و یک انتخاب عالی برای آب‌وهوای گرم و سرد محسوب می‌شود.

    با توجه به اینکه پوشش‌های LOW-E با عملکرد بالا در صرفه‌جویی انرژی باعث افزایش بازدهی ساختمان از طریق کاهش مصرف انرژی می‌شود سرمایه‌گذاری در این صنعت بازگشت سرمایه در آینده را به دنبال خواهد داشت.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی