فوجیتسو Lifebook E۵۵۶ تنها نوت بوک صنعتی با پورت سریال ساخت ژاپن
عصر کالا- انتظارتان از یک لپتاپ ایدهآل چیست؟ چه عواملی در انتخاب لپتاپ بیش از همه برای شما حائز اهمیت است و هنگام خرید لپتاپ به چه مواردی دقت میکنید؟
عصر کالا- انتظارتان از یک لپتاپ ایدهآل چیست؟ چه عواملی در انتخاب لپتاپ بیش از همه برای شما حائز اهمیت است و هنگام خرید لپتاپ به چه مواردی دقت میکنید؟
به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از زومیت، از نظر شما لپتاپ ایدهآل چه ویژگیهایی دارد؟ مانند نابغهای متواضع، با قدرت پردازش بالا و سرعت خیرهکنندهاش شما را شگفتزده کند؟ مانند دژی مستحکم، هوای اطلاعاتتان را داشته باشد؟ لپتاپی که مانند سرداری رویینتن در برابر آسیبهای فیزیکی محیط خم به ابرو نیاورد؟ مانند رفیقی دلسوز از چشمهایتان، هنگامی که به نمایشگرش خیره هستید، مراقبت کند؟ اکنون فناوری به جایی رسیده است که میتواند تمام این خواستهها را در یک لپتاپ، مانند لپتاپ FUJITSU LIFEBOOK E556 برآورده کند.
لپتاپ یادشده یکی از مدلهای 15.6 اینچی سری E فوجیتسو است و نباید تعجب کرد که در ساخت آن از آخرین فناوریهای روز دنیا استفاده شده است؛ چرا که محصولات فوجیتسو زیمنس حاصل طراحی ژاپنیها و تولید آلمانیها است؛ بنابراین نمیتوان از آنها انتظاری جز درخشش تمام و کمال در بازارهای جهانی داشت. در بازار ایران، نمایندهی رسمی فوجیتسو زیمنس از سال 82 شرکت بهین تکنولوژی است که در کنار سریهای S ،U و T فوجیتسو زیمنس، سری E را نیز عرضه میکند و اعتبارش، سابقهی کاری 25 ساله در حوزهی آی.تی است.
فوجیتسو
نخستین ویژگی لپتاپ E556 که به چشم میآید، صفحهنمایش 15.6 اینچی با رزولوشن فول اچدی آن است. این صفحه طوری طراحی شده است که در محیطهای پرنور هم میتوان بیدردسر از آن استفاده کرد و از طرفی به علت داشتن ویژگی ضد انعکاس نور، چشم کاربر با خیرهشدن به آن خسته نمیشود و کاربران میتوانند تا مدتی طولانی به صفحهنمایش این لپتاپ خیره شوند.
طراحان این مدل از لایفبوکهای فوجیتسو زیمنس با در نظر گرفتن این نکته که اگر کاربران مایل به استفادهی طولانیمدت از این وسیله باشند، باید عمر باتری آن نیز طولانی باشد؛ به همین علت لپتاپ E556 از سه ظرفیت باتری برای پشتیبانی کارآمد استفاده میکند. این باتریها عملکردی دراز مدت برای ساعات کار اضافی با لپتاپ دارند؛ بهطوری که لپتاپ E556 میتواند تا 12 ساعت بیوقفه روشن بماند.
اگرچه شاید لپتاپ E556 در شکل ظاهری با مدل قبلی خود تفاوت زیادی نداشته باشد؛ اما مقاومت بدنهی آن در برابر فشار و ضربههای ناگهانی ارتقاء پیدا کرده و علاوهبر آن، کیبورد این لپتاپ نیز در برابر نشت مایعات و نفوذ گردوغبار مقاوم شده است؛ البته نفوذ ناپذیری این لایفبوک قدرتمند فقط در برابر مایعات و گردوغبار نیست، بلکه از نظر امنیتی به گونهای طراحی شده است که سارقان اطلاعات هم نتوانند به آن راه پیدا کنند. سیستم امنیتی E556 هوشمند و مجهز به حسگر اثر انگشت، اسمارت کارت ریدر و TPM است. چیپ TPM، سختافزاری روی مادربورد است که تمامی کدها و رمزهای عبور مادربرد روی آن ذخیره میشوند و قابلیت رمزگذاری همهی پسوردها را دارد و برخی برنامهها مانند Bitlocker از آن استفاده میکنند. Bitlocker یکی از برنامههای رمزگذاری قدرتمند روی پارتیشن ویندوز است.
پردازندهی لایفبوک E556 در سه مدل Corei3 ،Corei5 و Corei7 تولید میشود. هر سه نوع پردازنده، نسل هفتم پردازندههای شرکت اینتل موسوم به کبیلیک هستند که در سال 2016 معرفی شدهاند و اندازهی ترانزیستورهای بهکاررفته در آنها کوچک و بهینه شده است. در حقیقت، رمز قدرت پردازش بالای لپتاپهای سری E فوجیتسو همین پردازندهی خاص است. حافظهی کش در این لپتاپ همانند مدل قبلی به 3 مگابایت میرسد و کنار حافظهی رم از نوع DDR4 و همچنین هارددیسک 500 گیگابایتی ترکیب خوبی را برای این نوتبوک رقم زدهاند.
یکی از ویژگیهای خاص و منحصربهفرد لپتاپهای سری E فوجیتسو، دارا بودن پورت کلیدی و بسیار مهمی به نام پورت سریال است که کارکرد اصلی آن برای کار با دستگاههای صنعتی است؛ چرا که میتواند با دستگاههایی همچون PLC ،CNC و بعضی دستگاههای دیاگ ارتباط برقرار کند. علت توجه به این فناوری در سری E فوجیتسو، تبدیل کردن آن به محصولی قدرتمند است که علاوهبر محیط خانگی در محیطهای صنعتی نیز کاربرد داشته باشد.