رییس اتاق بازرگانی ایران و امارات:
تحولی بزرگ در فروش اینترنتی کالا پیش رو است
عصر کالا- رئیس اتاق بازرگانی ایران و امارت معتقد است که فروش آنلاین در دنیای امروز رو به رشد است و تحولی بزرگ در ایران صورت می گیرد.
عصر کالا- رئیس اتاق بازرگانی ایران و امارت معتقد است که فروش آنلاین در دنیای امروز رو به رشد است و تحولی بزرگ در ایران صورت می گیرد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا»، دکتر مسعود دانشمند که سخنران ویژه مراسم جشن دو سالگی فروشگاه اینترنتی چهل نما در شاندیز گالریا بود با اشاره به رونق فروشگاه های دیجیتالی و آنلاین که مورد اقبال عمومی مردم قرار گرفته است گفت:این فروشگاه های آنلاین پدیده امروز و فردای جوامع است و ما هر چه به این مقوله بیشتر بها بدیم و زودتر به آن بپردازیم زود تر نتیجه می گیرم.
رییس اتاق بازرگانی ایران و امارات گفت:به نظرم یک تحول بزرگ دارد در حوزه فروش اینترنتی اتفاق می افتد و این فقط معطوف به ما نیست،جهان به این سمت می رود.در دنیای امروز باید بتوانیم خرید مناسب را در کمترین زمان و به بهترین نحو انجام دهیم و اگر این رخداد در فروشگاهی اینترنتی وجود داشته باشد بهترین نوع خرید صورت خواهد گرفت.
مسعود دانشمند در خصوص موضوع انبارداری در حوزه فروش گفت:انبارداری هزینه های خاص خودش را دارد و در تجارت به نوعی دردسر است اما وقتی این امکان وجود داشته باشد که مثلث خریدار و فروشنده و تامین کننده شکل بگیرد،مزیت رقابتی هم در فروش شکل خواهد گرفت.
وی خطاب به موسسان فروشگاه اینترنتی چهل نما گفت:دوستانی که آمده اند و چهل نما را راه انداخته اند وافعا کار درستی انجام داده اند چرا که دیگر آدم ها وقت ندارند بروند به فروشگاه ها اما وقت و حوصله این را دارند که بروند در فضای مجازی انتخاب کنند.
رییس اتاق ایران و امارت در خصوص تبادلات تجاری ایران و امارت نیز گفت:در سال های اخیر حجم تبادلات تجاری با امارات کم شده است به حدود 15 میلیارد دلار رسیده است و این منهای حدود 20 میلیارد دلار تبادل کالا به صورت قاچاق است که عمده ی آن از دوبی صورت می گیرد.
وی افزود:دوبی روز به روز گران تر می شود و دولت امارات از تجار یعنی خریدار و فروشنده مالیات بیشتری اخذ خواهد کرد و به عبارت دیگر دوبی اختصاصی می شود و هزینه ی زندگی در آن زیاد می شود اما اگر راه تجارت در دوبی را بیاموزیم می توانیم تجارت خوبی داشته باشیم.
وی افزود:اگر بخواهیم به معماران توصیه ای کنیم باید بگوییم به کشور عمان برای فعالیت معماری بروید چرا که دولت عمان استقبال می کند و دولت ایران و عمان هم در حال حاضر ارتباطات سطح بالایی دارند.
وی با اشاره به سختی های پروژه گیری در خارج از ایران اشاره کرد و گفت:این روند بسیار سخت است چرا که نیاز به ضمانتنامه های بانکی متفاوت دارد،اما اگر بشود راهی پیدا کرد که بتوانیم امکان فروش ایده داشته باشیم اتفاق خوبی است.فروش ایده هم کار سختی است اما از فعالان حوزه دکوراسیون و معماری بر می آید.
وی با اشاره به وجود رقبای جدی در حوزه معماری و دکوراسیون در امارات اشاره کرد و گفت:در دوبی کار سخت تر است چرا که رقبای قوی و قدرتمندی چون آمریکایی ها و انگلیسی ها و اسپانیایی ها با کیفیت بسیار بالا وجود دارند که پولدار هم هستند و نظام بانکی آن ها هم کمک حالشان است و نظام بانکی ما کمک نمی کند و باید به جیبمان نگاه کنیم که این نگاه هم به دلیل کوچکی جیب کسب و کار در ایران غیر منطقی است چرا که در دنیا کسی با پول در جیبش کار نمی کند بلکه با اعتبارش کار می کند.ما ایرانی ها متاسفانه با اعتبار کار اقتصادی نمی کنیم چرا که نظام بانکی پشتوانه پروژه ها و طرح های اقتصادی نیست.
خزانه دار سابق اتاق بازرگانی ایران گفت:اینکه چگونه می توانیم آنچه را که داریم بفروشیم یک موضوع اساسی است.ما باید ایده پردازی کنیم و این ایده ها را بفروشیم.
وی این نوید را هم داد که می تواند مشاور و راهنمای مجموعه هایی باشد که علاقه به سرمایه گذاری تجاری یا فعالیت در حوزه جنوبی خلیج فارس یا حوزه امارات هستند.