همکاری دو غول فناوری برای رفع مشکل یادگیری کودکان
عصر کالا- بیل گیتس و مارک زاکربرگ در نظر دارند با همکاری یکدیگر، طرح جدیدی را برای کمک به کودکانی که از مشکل یادگیری رنج میبرند، ارائه دهند. بیل گیتس و مارک زاکربرگ، به منظور کمک به کودکانی که مشکل یادگیری دارند، برای پیشرفت فناوریهای مرتبط همکاری خواهند کرد.
پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایسنا، بنیاد بیل و ملیندا گیتس (BMGF) و موسسه چان زاکربرگ(CZI)، در نظر دارند پروژههای آزمایشی بسیاری را در مورد این موضوع بررسی کنند. آنها بر ریاضی، نگارش و عملکردهای مغزی تمرکز خواهند کرد زیرا این موارد، موضوعات اساسی کلاس درس هستند و نقش مهمی در موفقیت آکادمیک دارند.
اکنون، آنها در جستوجوی اطلاعات و ایدههایی در مورد بخشهای گوناگون از آموزش و تحصیلات دانشگاهی تا تجارت، فناوری و پزشکی هستند. این ایده که کودکان ناتوان، به خاطر ضعف عملکرد اجرایی که حافظه، انعطافپذیری فکری و مشکلات رفتاری مربوط به اوتیسم و دیگر اختلالات توجهی را درگیر میکند، از مشکلات یادگیری رنج میبرند، مدتها موضوع کار مددکاران اجتماعی و هواداران سلامت بوده است.
پروژه اشتراکی گیتس و زاکربرگ، راههای احتمالی برای کاهش این نقصها را توضیح میدهد. در میان این ایدهها، استفاده از بازیها و فناوریهای شبیهسازی برای پشتیبانی از آموزگاران و خانوادهها و پیگیری پیشرفت دانشآموزان آسیبپذیر مانند کودکان ناتوان یا کسانی که انگلیسی را بهعنوان زبان دوم میآموزند، به چشم میخورد. این طرح جدید، نشان دهنده آخرین تلاشهای عمیق بشردوستانی است که برای تغییر کامل سیستم مدارس تلاش میکنند. این پروژه با استفاده از روشهای گوناگون، به پیشبرد برنامههای اصلاحات بشردوستانه از جمله کمک به کودکانی که در مقایسه با همکلاسیهایشان و استفاده از فناوریهای موجود در کلاس برای یادگیری دیجیتال یا شخصیسازی شده عملکرد ضعیفی دارند، کمک میکند. گیتس اخیرا، حمایت بیشتر خود را از دانشآموزان ناتوان، مشکلات مربوط به فقر در آمریکا و پژوهشهای مربوط به بیماری آلزایمر اعلام کرده بود. زاکربرگ، گیتس را الهامبخش کارهای حرفهای و بشردوستانه میداند. نمایندگان این دو نفر، تلاش آنها را به نقشهای تجاریشان یعنی مدیرعامل فیسبوک و بنیانگذار مایکروسافت مربوط نمیدانند. این طرح در آینده، نیازمند سرمایهگذاری خواهد بود اما هنوز مبلغ خاصی مشخص نشده است.
برچسب ها
بازار دیجیتالفناوریدنیای فناوریدیجیتالگوشی هوشمند مخصوص کودکان