تداوم قاچاق با واردات مسافری تلفن همراه

عصر کالا- مدیرکل نظارت برسامانه‌های هوشمند ستادمبارزه با قاچاق گفت:باگذشت سه ماه از اتصال سامانه ناجا به سامانه مسافری گمرک،قاچاق تلفن همراه با سوءاستفاده از«رویه ثبت مسافری»همچنان صرفه اقتصادی دارد.

جمعه ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲:۰۰

تداوم قاچاق با واردات مسافری تلفن همراه

به گزارش پایگاه خبری«عصر کالا» به نقل از مهر، خرداد ماه امسال بود که سرانجام سامانه‌های «گذرنامه نیروی انتظامی» و «ثبت تلفن همراه مسافری گمرک ایران» به یکدیگر متصل شدند که با رویه جدید هر مسافر واقعی در سال می‌تواند تنها یک دستگاه تلفن همراه از خارج کشور وارد کند.

اگرچه با این اقدام تا حدود زیادی بساط واردات گوشی مسافری که در واقع تطهیری برای قاچاق بود، برچیده شد اما انجام آن با تاخیر و وعده و وعیدهای مکرر متولیان امر (گمرک ایران، وزارت ارتباطات و وزارت صمت) صورت پذیرفت. متاسفانه به تعویق افتادن‌های مکرر اتصال سامانه مسافری گمرک به سامانه گذرنامه ناجا باعث شد که شرکت‌های واردکننده هیچ انگیزه‌ای برای ورود به بازار تلفن همراه نداشته باشند و واردات تجاری تلفن همراه در سال 97 مختل شود و عملاً بیش از یک سال، بازار موبایل از شرایط تعادلی خارج شد.

در همان ایام کارنامه یکساله واردات گوشی های تلفن همراه مسافری را مورد بررسی قرار داد و در گزارشی تحلیلی با عنوان «واردات گوشی مسافری چگونه بازار موبایل را به هم ریخت؟» به این موضوع پرداخت.

اخیرا نیز پس از 4 ماه که از پایان چالش گوشی‌های مسافری می‌گذرد، انتشار دو اطلاعیه جدید سامانه همتا (متعلق به ستاد مبارزه با قاچاق کالا) مبنی بر «شکسته شدن رکورد واردات تجاری تلفن همراه» و «سوء استفاده از اطلاعات هویتی حجاج برای ثبت گوشی‌های مسافری قاچاق» ما را بر آن داشت که به سراغ حمیدرضا دهقانی‌نیا مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برویم تا اطلاعات بیشتری درباره این موضوعات و نتایج اتصال سامانه ناجا و گمرک کسب کنیم.

حمیدرضا دهقانی‌نیا که سخنگوی طرح رجیستری نیز هست، در این گفت‌وگو درباره موضوعاتی همچون «آخرین وضعیت شرکت‌های واردکننده گوشی‌های تلفن همراه تجاری»، «سامانه جامع گارانتی و الزام ثبت شناسنامه گارانتی در این سامانه توسط شرکت‌های واردکننده گوشی تلفن همراه»، «انحصار واردات در بازار موبایل»، «شرایط ورود شرکت‌های جدید واردکننده به بازار موبایل»، «سوء استفاده از اطلاعات هویتی مسافران جهت ثبت مسافری گوشی‌های قاچاق»، « راهکاری برای تشخیص گوشی قاچاق از گوشی مسافری واقعی »،«چگونگی دسترسی متخلفان به اطلاعات هویتی حجاج برای ثبت گوشی مسافری» و « ایام اربعین و امکان سوء استفاده گسترده از رویه واردات مسافری» توضیحاتی ارائه داد.

مشروح گفت‌وگوی با مدیرکل نظارت بر سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در ادامه می‌خوانید:

یکی از نگرانی هایی که بعد از اتصال سامانه گمرک به ناجا وجود داشت، موضوع عدم توان شرکت های واردکننده برای تامین نیاز بازار تلفن همراه بود. در حال حاضر و بعد از گذشت سه ماه از اتصال سامانه گمرک به ناجا آیا عملکرد شرکت های واردکننده و میزان واردات تلفن همراه رضایت بخش بوده است؟

حمیدرضا دهقانی‌نیا: در ماه‌های گذشته به خصوص بعد از اتصال سامانه گمرک به ناجا و کاهش واردات مسافری گوشی تلفن همراه، شک و تردیدها در مورد عملکرد شرکت‌های واردکننده گوشی تلفن همراه و احتمال موفقیت آنها برای تامین نیاز بازار وجود داشت که بر اساس آمارهای منتشر شده توسط سامانه رجیستری، این شرکت‌ها توانسته‌اند از عهده تعهدات خود برآیند و اعتماد به آنها موفقیت‌آمیز بوده است.

آمار واردات گوشی تلفن همراه پس از ضابطه‌مند شدن واردات مسافری به این صورت است که در خردادماه سال جاری 350 هزار گوشی تلفن همراه وارد کشور شد که 53 درصد آنها را گوشی‌های هوشمند تشکیل می‌دادند، همچنین این مقدار در تیرماه به 530 هزار گوشی تلفن همراه رسید که 60 درصد آن‌ها گوشی‌های هوشمند بودند و در مردادماه نیز 900 هزار گوشی تلفن همراه وارد کشور شد که 65 درصد آن جز گوشی‌های هوشمند بوده و در نهایت تا ابتدای 26 شهریور ماه نیز بیش از یک میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه به طور رسمی وارد کشور شده که 65 درصد آنها جزو گوشی‌های هوشمند هستند.

یکی از معایب گوشی های مسافری نداشتن گارانتی و ارائه خدمات پس از فروش بود؛ آیا با رونق واردات گوشی های شرکتی این مشکل مرتفع شده است؟

ارائه نشدن خدمات پس از فروش مناسب و گارانتی کارآمد یکی از مشکلات ورود گوشی‌های همراه به صورت مسافری بود اما در حال حاضر یکی از آورده‌های مهم طرح رجیستری گوشی تلفن همراه برای مردم، ارائه خدمات پشتیبانی و گارانتی به صورت شفاف و معتبر است چرا که با توجه به واردات رسمی گوشی‌ تلفن همراه و قاعده‌گذاری‌های جدید صورت گرفته در قالب طرح رجیستری، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش از ابتدا مشخص شده و با توجه به تعهداتی که شرکت‌های واردکننده به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان می‎دهند این خدمات به صورت الزامی به مردم ارائه می‌شود و عدم ارائه آنها می‌تواند به صورت قانونی پیگیری شود.

در حال حاضر 136 شرکت واردکننده مجوز معتبر واردات تلفن همراه دارند که از این میان بیش از 40 شرکت جدید در 4 ماه اخیر اقدام به دریافت مجوز واردات کرده‌اند که این امر نشان می‌دهد وعده تسهیل واردات گوشی همراه بدون انحصار، محقق شده است

بر اساس شرایط جدید، گارانتی معنای واقعی خود را پیدا کرده و با همکاری سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، سامانه‌ای تحت عنوان «سامانه جامع گارانتی» در بستر سامانه جامع تجارت پیاده‌سازی شده است که با توجه به ابلاغ سازمان حمایت به کلیه شرکت‌های واردکننده گوشی تلفن همراه، این شرکت‌ها موظف شده‌اند که شناسنامه گارانتی خود را در این سامانه ثبت و تائیدیه مربوطه را دریافت نمایند و این اتفاق یکی از قول هایی بود که ما در اجرای طرح رجیستری به مردم دادیم.

برخی از مخالفان طرح این ادعا را مطرح می کنند که طرح رجیستری باعث بوجود آمدن انحصار در واردات تلفن همراه شده است. لطفا نظر خود را در این خصوص بفرمایید.

بر اساس آمار واردات رسمی گوشی‌های تلفن همراه از خردادماه سالجاری، 99 شرکت‌ وارد کننده گوشی تلفن همراه با از بین رفتن انحصار در واردات این کالا توانسته‌اند در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش کنند و به علاوه در این مدت 83 شرکت اقدام به واردات تلفن همراه کرده‌اند که این آمار نشان ‌می‌دهد اعتماد به واردکنندگان جدید رضایت‌بخش بوده است.

آیا وعده های وزارت صمت در خصوص تسهیل واردات تلفن همراه محقق شده است و شرایط برای ورود شرکت های جدید به این حوزه به چه صورت است؟

بعد از اجرای کامل طرح رجیستری و به طور مشخص بعد از اتصال سامانه گمرک و ناجا و همچنین ضابطه‌مند شدن واردات گوشی تلفن همراه به صورت مسافری و افزایش واردات رسمی این کالا، دیگر با انحصار واردکنندگان گوشی تلفن همراه روبرو نیستیم.

در حال حاضر 136 شرکت واردکننده مجوز معتبر واردات تلفن همراه دارند که از این میان بیش از 40 شرکت جدید در 4 ماه اخیر اقدام به دریافت مجوز واردات کرده‌اند که این امر نشان می‌دهد وعده وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تسهیل واردات گوشی همراه بدون انحصار محقق شده است و فرآیند واردات تسریع شده و شفاف و قابل رصد است.

در هفته‌های اخیر اخبار مربوط به سوء استفاده از اطلاعات هویتی مسافران جهت ثبت مسافری گوشی‌های قاچاق دوباره داغ شد. با توجه به این موضوع که واردات تجاری تلفن همراه افزایش چشمگیری یافته است، انگیزه این افراد برای ثبت مسافری گوشی‌های قاچاق چیست؟

اصلی‌ترین انگیزه برای سوء استفاده از «رویه ثبت مسافری تلفن همراه» را می‌توان صرفه اقتصادی بالای آن دانست. در این روش تلفن همراه به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود؛ درنتیجه شخص قاچاقچی هزینه‌های تجارت قانونی را نمی‌پردازد. همچنین طبق قوانین امور گمرکی، شخص مسافر به شرط غیرتجاری بودن می‌تواند تلفن همراه خود را با پرداخت حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی وارد و ترخیص کنند.

اما از آنجایی که سود بازرگانی تلفن همراه حداقل مقدار ممکن و برابر با یک درصد است، لذا واردات مسافری صرفاً با سود بازرگانی 2 درصد انجام می‌شود؛ مضاف بر اینکه به هر دستگاه تلفن همراه معافیت 80 دلاری از پرداخت حقوق و عوارض گمرکی تعلق می‌گیرد که همین موضوع به یکی از مشوق‌های اصلی برای سوء استفاده از این رویه تبدیل شده است. از طرفی موضوع فرار مالیاتی نیز مطرح است و از شخص قاچاقچی در پایان سال هیچ گونه حسابرسی مالیاتی صورت نمی‌پذیرد.

همه این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا ثبت مسافری گوشی‌های قاچاق دارای صرفه اقتصادی بالایی باشد و این انگیزه کماکان برای افراد سودجو وجود دارد که دستگاه‌های قاچاق را به صورت مسافری ثبت کنند.

در واقع می‌توان گفت سامانه ثبت گوشی مسافری در حال حاضر بیشتر به بستری برای ثبت گوشی‌های قاچاق تبدیل شده است تا گوشی‌های مسافری واقعی؟ راهکاری برای تشخیص گوشی قاچاق از گوشی مسافری واقعی وجود ندارد؟

بله همینطور است. مطابق قوانین و مقررات موجود (ماده «17» قانون مقررات صادرات و واردات، ماده «31» آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات و ماده «138» آیین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی)، مسافری که وارد کشور می شود علاوه بر وسائل شخصی خود می‌تواند به شرط غیرتجاری بودن در سال یک بار کالای همراه خود به ارزش حداکثر (80 دلار) را با معافیت از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی و مازاد بر ارزش مذکور را با پرداخت حقوق گمرکی و دو برابر سود بازرگانی وارد و ترخیص کنند.

متاسفانه در فرآیند فعلی ثبت تلفن همراه مسافری که از طریق سامانه گمرک و به صورت غیرحضوری انجام می‌پذیرد، صرفاً ورود به کشور فرد متقاضی بررسی می‌شود و هیچ گونه سازوکاری برای احراز این موضوع که آیا گوشی تلفن همراه واقعاً همراه مسافر وارد کشور شده است یا خیر وجود ندارد. از همین رو برخی افراد سودجو با سوء‌استفاده از این تسهیلات درنظر گرفته شده برای مسافران، اقدام به رجیستر کردن گوشی‌های قاچاق می‌کنند.

یقیناً ادامه روند ثبت غیرحضوری گوشی‌های مسافری که یک اقدام موقتی در شروع طرح رجیستری بوده است، باعث استمرار این معضل می‌شود که در این خصوص لازم است گمرک ایران با همکاری سایر اعضای کمیته راهبری طرح رجیستری هرچه سریع‌تر اقدامات لازم برای اصلاح رویه ثبت مسافری را در دستور کار قرار دهند.

متخلفانی که از اطلاعات هویتی حجاج سوء استفاده کرده‌اند، چگونه به این اطلاعات دسترسی پیدا کرده‌اند؟

البته این موضوع فقط مختص به حجاج نیست و امکان سوء استفاده از اطلاعات هویتی تمامی مسافرانی که به تازگی وارد کشور شده‌اند، وجود دارد. متخلفان به دو صورت به اطلاعات مسافران دست پیدا می‌کنند.

در حالت اول متخلفان از طریق برخی دفاتر مسافرتی و یا هر مجموعه‌ای که اطلاعات مسافران را در اختیار دارد به کد ملی و شماره گذرنامه مسافران دست پیدا می‌کند. سپس بدون اطلاع مسافر و از طریق تبانی با برخی از دفاتر صدور سیمکارت اقدام به صدور سیمکارت بنام شخص مسافر کرده و سپس با استفاده از این اطلاعات اقدام به ثبت تلفن همراه مسافری می‌کنند. در این خصوص دفاتر مسافرتی، کاروان‌های زیارتی و سایر مجموعه‌های مشابه باید نسبت به حفظ و حراست از اطلاعات مشتریان خود نهایت دقت را به خرج دهند و اگر از سوی مسافران شکایتی در این مورد واصل شود، قطعاً از سوی نهادهای نظارتی مربوطه قابل پیگیری است. به علاوه نهادهایی که متولی صدور سیمکارت و نظارت بر آن هستند از جمله سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اپراتورهای تلفن همراه باید در این خصوص اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند که البته طبق اظهارات جناب آقای فلاح ریاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تاکنون چندین دفتر فروش مربوط به اپراتورها به علت تخلف در ارائه سیم کارت رایگان برای حجاج به منظور سوءاستفاده از آن برای رجیستری گوشی قاچاق تعلیق شدند.

در حالت دوم شخص مسافر در ازای دریافت مبلغی و با رضایت شخصی، اقدام به فروش کد ملی و شماره گذرنامه خود می‌کند. باید به اطلاع مسافران گرامی برسانیم مطابق قوانین گمرکی درصورتی که شخص مسافر برای مصرف شخصی از خارج از کشور تلفن همراهی خریداری و با خود وارد کرده باشد، می‌تواند آن را ثبت نماید. درنتیجه اگر تلفن همراه با مسافر وارد نشده باشد، قانوناً مجاز نیست از طریق اطلاعات هویتی خود اقدام به ثبت تلفن همراه قاچاق نماید. این اقدام قطعاً مصداق بارز خلاف‌اظهاری به گمرک بوده و مسئولیت حقوقی آن متوجه فرد مسافر خواهد بود.

با توجه به نزدیک بودن ایام اربعین و امکان سوء استفاده گسترده از رویه واردات مسافری، آیا تمهیدی برای مقابله با این معضل اندیشیده شده است؟

با توجه به در پیش بودن ایام زیارتی اربعین و تعداد قابل توجه زائران ایرانی، در صورتی که با استفاده از گذرنامه زائران ایرانی از واردات مسافری سوء استفاده شود، امکان ثبت تعداد قابل توجهی گوشی قاچاق به وجود خواهد آمد که یقیناً می‌تواند واردات رسمی و قانونی تلفن همراه را مختل کند و باعث تضییع حقوق دولت، بخش خصوصی و مصرف‌کننده شود.

لذا ضروری است نهادهای متولی طرح رجیستری در اسرع وقت راهکارهای خود برای پیشگیری از این قضیه را ارائه کنند. این راهکارها در جلسه آتی کمیته راهبری طرح رجیستری بررسی شده و تصمیمات نهایی پس از اتخاذ، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برچسب ها

گوشی‌های قاچاقواردات
مطالب مرتبط بیشتر
چقدر ارز صرف واردات دستگاه پول شمار به کشور شد؟ قاچاق موبایل با دست‌درازی به اطلاعات حجاج ۹۰۰ هزار گوشی موبایل وارد کشور شد/ کاهش محسوس قیمت تلاش وزارت صنعت برای افزایش تعرفه واردات تلفن همراه کاهش قیمت گوشی موبایل در پی واردات از کانال‌های رسمی بررسی وضعیت مقررات واردات قطعات خطوط تولید توسط وزات صمت و گمرک‌ ۲۶۶ میلیون دلار گوشی وارد کشور شد واردات بیش از ۲۰۴ هزار تن ریش تراش به کشور+ جدول چه زمانی ثبت گوشی‌های قاچاق در سامانه مسافری پایان می یابد؟ رونق قاچاق گوشی تلفن همراه با اختصاص ارز نیما مصوبه جدید برای جلوگیری از رانت است واردات دسته‌ بی سیم بازی‌های کامپیوتری منوط به مجوز سازمان تنظیم مقررات شد بازگشت ثبات به بازار تلفن همراه طی هفته جاری واردات گوشی های مسافری با قاچاق متفاوت است مودم‌های وارداتی نسل چهارم اینترنت ثابت گواهی‌های لازم برای ترخیص از گمرک را دریافت کرد گوشی‌های نو در انتظار ترخیص از گمرک وقوع تخلف جدید در بازار گوشی موبایل ۱۶۶۲ دستگاه تلفن همراه کشف و ضبط شد به جای آمریکا از کشورهای دیگر کالا وارد می کنیم آمریکا تعرفه‌های جدیدی را علیه واردات کالا از چین اعمال می‌کند واردات هزاران موبایل با مسافران کثیرالسفر موبایل پنجمین کالای وارداتی شد توضیحات جهرمی درخصوص برخورد بدون اغماض با واردکنندگان گوشی موبایل رجیستری؛ الگویی که پرونده یک دهه قاچاق گوشی را می‌بندد انتشار اسامی واردکنندگان متخلف موبایل به زودی تراز تجاری کشور در بهار ۹۷ مثبت شد لیست کالاهای وارداتی با ارز دولتی منتشر می شود صادرات کالا از گمرک در سال گذشته ۸ درصد رشد داشت چرا لیست واردکنندگان از ابتدا مشخص نبود؟ ممنوعیت واردات کالا چه تأثیری بر بازارها دارد؟ واردات ۱۳۳۹ قلم کالا ممنوع شد حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی برای واردات لوازم آرایشی و بهداشتی چه کسانی یک روزه هزار گوشی را چمدانی وارد می‌کنند؟! قاچاق واردات لپ تاپ از بازار حذف شد زمزمه افزایش مجدد قیمت لوازم خانگی پس از عید فطر امکان ورود کالا با کارت پیله وری از مرز سیرانبند فراهم شد تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به مواد اولیه وارداتی لیست کالاهای وارداتی با ارز صادرات به زودی اعلام می‌شود واردات دوباره جان می‌گیرد؟ واردات بیش از ۷۳۶۰۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه کنترل مجوزهای وارداتی با استفاده از شناسه کالا در گمرک عملیاتی شد نحوه واردات ته لنجی ها مشخص شد واردات بیش از ۲ هزار تن لامپ LED به کشور + جدول ۱۶۷ دستگاه گوشی تلفن قاچاق در بیجار کشف شد شیوه‌های واردات با دلار ۴۲۰۰ تومانی شرایط جدید برای صادرکنندگان اعلام شد نرخ تورم کالاهای وارداتی در سال ۹۶ کاهش یافت کاهش تعرفه واردات تنها راه حل مقابله با قاچاق نیست نرخ ارز جهت محاسبه حقوق ورودی و عوارض گمرکی کالاها تامین ارز تولید و واردات کفش کلید خورد جریمه میلیاردی قاچاقچی گوشی‌های تلفن همراه ابلاغ مقررات جدید ارزی برای واردات موقت کالا قاچاقچی گوشی تلفن در بانه ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد واردکنندگان با ثبت سفارش خود از ارز ۴۲۰۰ تومانی بهرمند می‌شوند واردات کالاهای لوکس باید محدود شود واردات ۷ میلیاردی قلم موی نقاشی به کشور+جدول فهرست جدید کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری برای ثبت‌سفارش کالا هیچ مشکلی وجود ندارد تعرفۀ واردات کشور عراق تغییر نکرده است واردات ۴۵ میلیون دلار گوشی تلفن همراه به کشور در ۱ ماه وجود مشکل در ثبت سفارش کالاها فرآیند ساماندهی ثبت سفارش ابلاغ شد توقف قاچاق گوشی های تلفن همراه هدفی که محقق شد پوشش کامل رجیستری برای تمام برندهای موبایل از امروز ضوابط ورود کالاهای مجاز به بازارچه‌های مرزی ابلاغ شد تا پایان امسال گمرکات مهم به ایکس‌ری مجهز می‌شوند جزئیات واردات از ۱۰۰ کشور در سال ۹۶ اظهار قبل از ورود کالا در گمرکات فرودگاه امام و انزلی عملیاتی شد کالاهای وارداتی از گمرک کد رهگیری دارند واردات حدود یک میلیارد دلار پوشاک قاچاق به کشور مبارزه با خلاف اظهاری ثبت گوشی‌های مسافری ثبت سفارش واردات و صادرات متوقف شد واردات مداد پاک کن ۴ میلیاردی شد + جدول هیچ وارداتی بدون ثبت سفارش دیگر به رسمیت شناخته نمی شود واردات ۳ میلیون و ۲۲۴ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه مقررات واردات گوشی تلفن همراه اعلام شد حمایت از کالای ایرانی و کیفی سازی صادرات حقوق ورودی انواع سیگار به گمرکات ابلاغ شد کد فعالسازی یک بار مصرف را هنگام خرید موبایل فراموش نکنید شماره گوشی رجیسترشده را چطور تغییر دهیم؟ تمام مدلهای تازه‌وارد گوشی موبایل مشمول رجیستری می‌شوند تعیین تکلیف رجیستری گوشی‌های سامسونگ ۳ دلیل برای عدم اعلام برند «سامسونگ» در طرح رجیستری ۳۴۲ میلیون دلار گوشی تلفن همراه در ۱۰ ماه وارد کشور شد + جدول چه گوشی‌هایی احتیاج به فعالسازی دارند؟ سه روش برای تعیین تکلیف کالاهای قاچاق رشد ۹۸ درصدی واردات تلفن همراه در ۱۰ ماهه امسال مرحله جدید رجیستری تلفن همراه کلید خورد موبایل قبل از رجسیتری ارزان‌تر بود، چون دلار ارزان‌تر بود ۲۵ هزار دستگاه تلفن همراه با اجرای رجیستری غیرفعال شد باز شدن «کارتابل شخصی» برای مالکان گوشی‌های موبایل تا هفته آینده نیمی از گوشی‌های قاچاق تلفن همراه رفع مشکل شد فاز جدید رجیستری هفته آینده کلید می‌خورد شایعات فعال سازی فله‌ای گوشی‌ها قاچاق پای چه کسانی در قاچاق آبمیوه درمیان است؟ الزامی شدن کد شناسه بین المللی برای کالاهای وارداتی واحدهای صنفی مکلف به استرداد بی‌قید و شرط پول موبایل‌های قاچاق به مردم شدند+ سند کالاهای قاچاق توقیفی خریدار ندارد یک مدل گوشی‌ دیگر هم قبل از ۲۲ بهمن مشمول رجیستری می‌شود گردش بازار موبایل ایران ۱۲ هزار میلیارد تومان است موبایل‌ دست دوم بدون رجیستری نخرید طرح رجیستری تمامی برندهای موبایل تا ۲۲ بهمن اجرای طرح رجیستری برای گوشی‌های دسته دوم از هفته آینده ۱۱۹۰ میلیارد تومان گوشی همراه تا دی ماه وارد کشور شد ورود ۶۰ درصد گوشی‌های آیفون از مجاری رسمی ۷ مدل موتورولا گواهی تایید نمونه گرفتند اشکالات رجیستری در ثبت گوشی‌های مسافری ضرورت استعلام اصالت و فعال‌سازی موبایل هنگام خرید اگر گوشی‌ جدیدتان با رجیستری غیرفعال شد چه کنید؟ آغاز قطع ۵۰۰۰ گوشی تلفن اپل دریافت هزینه برای اجرای طرح رجیستری ممنوع است ۱۲ روز زمان تا خاموش شدن گوشیهای قاچاق اپل + راهکارهای رجیستری رشد ۱۰۰۰درصدی ورود قانونی گوشی های آیفون به کشور آخرین فرصت فعال کردن گوشی‌های ۳ برند جدید مشمول رجیستری موبایل رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی: طرح رجیستری واردات تلفن همراه را سامان داد حذف قاچاق با اجرای طرح رجیستری گمرک سامانه رجیستری گوشیهای مسافری را طراحی می‌کند معرفی دومین برندهای مشمول رجیستری موبایل به زودی لزوم مراقبت در حفظ شناسه IMEI گوشی معاون سازمان فناوری اطلاعات: سامانه رجیستری بزودی از طریق دولت همراه هم فعال می شود موبایلی که IMEI گوشی و روی جعبه آن یکی نیست نخرید افزایش ۱۷درصدی قیمت گوشی‌های تلفن همراه بعد از اجرای طرح رجیستری روش رجیستر کردن گوشی‌های جدید ابهام در نحوه فعال شدن گوشی مسافری در طرح رجیستری واردات گوشی تلفن همراه ۲ برابر شد تضمین شکست نخوردن دوباره طرح رجیستری آغاز فاز دوم رجیستری موبایل از ۳شنبه و توصیه به خریداران آیفون افزایش ۸۹درصدی واردات موبایل مردم قبل از ۱۴ آذر آیفون و آیپد قاچاق نخرند اجرای رجیستری برای تمامی مدل‌های اپل ادامه تلاش‌ها برای بستن منافذ قاچاق تلفن همراه طرح ریجستری به فاز دوم رسید هر روز تاخیر در اجرای رجیستری یعنی واردات ۳۰هزار موبایل قاچاق ممنوعیت واردات چمدانی موبایل برای همه گوشی‌ها اجرا نمی‌شود کدام گوشی‌های مسافری نیاز به رجیستری ندارند؟ آیفون X تقلبی با قیمتی ارزان وارد بازار ایران شد شیوه واردات گوشی تلفن همراه مسافری اعلام شد مبارزه با قاچاق کالا با راه‌اندازی‌ سامانه‌های هوشمند تست تششع گوشی های وارداتی در دانشگاه علم و صنعت آیفون X اولین موبایل‌ممنوعه در طرح‌رجیستری موبایل تاخیر در اعلام مدلهای گوشی تلفن همراه موجب ابهام در بازار شده است واردکنندگان گوشی موبایل حتما شناسه کالا بگیرند فروش ۷۰ درصدی موبایل‌های قانونی به‌صورت آنلاین ضرر مردم از رجیستری گوشی‌ها نخستین مدل ممنوعه در رجیستری مشخص شد تاخیر در اجرای طرح رجیستری، زمینه ساز ورود روزانه ۳۰ تا ۳۵ هزار دستگاه تلفن قاچاق می شود اعلام مدل‌های موبایل مشمول رجیستری در انتظار نظر وزیر ارتباطات افزایش ۲۰ درصدی واردات گوشی همزمان با رجیستری ۶۰ درصد تلفن های همراه رجیستر شدند راهی برای کنترل قیمت ناشی از رجیستری گوشی توپ رجیستری از زمین وزارت صنعت خارج شد تکلیف گوشی هایی که هنوز فعال نشده اند در رجیستری چیست؟ گوشی‌های مشمول رجیستری تا پنج روز دیگر اعلام می‌شود تامین بازار، چالش اصلی طرح رجیستری موبایل تولید باکیفیت ترین هدست واقعیت مجازی دنیا در چین کاهش مشتری پس اجرای طرح رجیستری تلفن همراه فعال کردن گوشی‌‌ها توسط برخی فروشندگان برای پیشگیری از اثرات رجیستری افزایش ۵ درصدی قیمت گوشی با رجیستری ضوابط جدید فروش گوشی تلفن همراه در بازار طرح رجیستری موبایل به نفع اقتصاد کشور است سامانه پیامکی تشخیص اصالت گوشی موبایل راه‌اندازی شد دو تغییر در فرآیند خرید گوشی از روز اول رجیستری دو راه‌ تشخیص اصالت گوشی پیش از خرید پس از اجرای رجیستری افزایش ۲۰تا ۳۰درصدی قیمت گوشی با اجرای طرح ریجستری رجیستری گوشی موبایل برای مردم هزینه ندارد قاچاق موبایل با اجرای رجیستری به صفر می‌رسد آغاز رجیستری موبایل از پایان مهر آغاز طرح رجیستری از ۲۸ مهرماه شمارش معکوس برای اجرای رجیستری موبایل شگرد عجیب زن جوان هنگ کنگی برای قاچاق ۱۰۲ گوشی آیفون به چین + تصاویر قاچاق گوشی‌های آیفون ربطی به واردکنندگان قانونی ندارد انهدام ۳ باند بین المللی قاچاق کالا در کرمان جریمه ۳ میلیاردی برای قاچاقچی گوشی تلفن همراه کشف ۱.۵ میلیارد گوشی قاچاق در کرمانشاه گلکسی C۱۰ اولین کهکشانی سامسونگ با دوربین دوگانه خواهد بود حذف گوشی‌های قاچاق از شبکه مخابراتی حذف گوشیهای قاچاق از شبکه مخابراتی فعالیت گارانتی اینتل، حمایت آشکار از قاچاق گوشی همراه است کشف محموله ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی گوشی قاچاق اطمینان از اصالت گوشی با سامانه پیامکی گمرک کالاهای ثبت نشده در سامانه جامع، قاچاق محسوب می‌شوند کاهش قیمت موبایل در پی تغییر قانون مالیاتی گوشی های همراه فاقد برگ سبز کالای قاچاق است گوشی های همراه فاقد برگ سبز کالای قاچاق است آغاز جمع‌آوری گوشی‌های قاچاق از ۱۵ مهرماه آغاز جمع‌آوری گوشی‌های قاچاق از ۱۵ مهرماه
برگشت به بالا