عصر کالا: یوری دمیتریف در سال ۲۰۱۰ برای آزمایشگاه طراحی الترولوکس، یخچالی ژله ای طراحی کرد که پیش بینی می شود تا ۲۰۵۰ وارد آشپزخانه ها شود...
به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از کابینت بانک، این یخچال با ژل بیو پلیمر خنک کننده از طریق تبدیل اشعه مادون قرمز نامرئی به نور مرئی یا به عبارتی جذب انرژی گرمائی و پرتوافکنی آن در طول موج های مختلف، خنک می شود. ژل بی بوی بیوپلیمر هر تکه مواد غذائی را به صورت جداگانه درون خود قرار می دهد و برای هر محصول محفظه یا مکانی جداگانه ایجاد می کند.
در حقیقت این یخچال به واسطه وجود ژل بیوپلیمر در آن به مواد غذائی کمک می کند تا از طریق تابش اشعه مادون قرمز خنک نگه داشته شوند.
این ژل هنگام قرار دادن مواد غذایی در این یخچال و تماس با دست، چسبندگی ندارد و مواد غذائی را احاطه می کند.
در این یخچال می توان از 90 درصد ظرفیت آن استفاده نمود و نیز دسترسی به تمامی مواد غذائی به سهولت وجود دارد. در این یخچال مواد غذائی بو نمی گیرند و حتی نیازی به فریز کردن مواد گوشتی برای نگهداری آنها نیست.
این یخچال به نسبت مدل های قبلی جای کمتری می گیرد؛ می توان آن را به صورت عمودی یا افقی نصب نمود و علاوه بر این نیاز به تعیین محلی برای باز و بسته کردن درب یخچال ندارد. همچنین این یخچال منحصربفرد نیاز به شستشو ندارد و از همه مهمتر مصرف برق آن خیلی کم است.
این یخچال قابلیت تنظیم دمای لازم و مورد نیاز هر نوع ماده غذائی را داردو عملکرد آن زیبا و دیدنی است.
مزایای کلیدی:
• برای خنک کردن مواد غذائی نیازی به مصرف انرژی ندارد.
• ویژگی های طراحی: 4 برابر کوچک تر از یخچال فریزرهای معمولی است. شکل آن را می توان بسته به میزان استفاده تغییر داد.
• بدلیل نداشتن درب و قفسه می توان آن را به صورت عمودی یا افقی قرار داد.
• چگالی بالا و حجم کارامد
• محصولی با عملکردی ساده و در دسترس
• بدون صدا و بدون داشتن قطعات متحرک