راهنمای خرید پاوربانک

عصر کالا- پاوربانک‌ها معمولا برای تمامی وسایل دارای پورت USB قابل استفاده اند .

راهنمای خرید پاوربانک
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱:۰۰
    به گزارش پایگاه خبری«عصرکالا» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، پاوربانک‌ها معمولا برای تمامی وسایل دارای پورت USB قابل استفاده اند . با توجه به این نکته که باتری گوشی‌های امروزی به دلیل ظرافت، افزایش استفاده از اپلیکیشن‌ها و... جوابگوی نیاز کاربران در طول روز نبوده و همچنین مشکل کمبود شارژ باتری به معضلی اساسی برای بسیاری از افراد تبدیل شده است بنابراین نیاز به استفاده و خرید این وسیله حس می شود.

    شاید شما برای خرید پاوربانک قیمت یا ظرفیت آن را معیار قرار دهید، اما توجه به نکات زیر برای خرید پاوربانک از بازاری که مملو از محصولات تقلبی و بی‌‎کیفیت است، مفید باشد.

    یکی از نکات مهمی که در زمان خرید پاوربانک باید به آن دقت کنید، ظرفیت پاوربانک است.

     

    راهنمای خرید پاوربانک

    ظرفیت پاوربانک:

    به میزان توانایی پاوربانک در ذخیره انرژی الکتریکی در مقیاس میلی‌آمپر ظرفیت گویند.

    بنابر ظرفیت هر پاوربانکی می‌توان دستگاه‎های متفاوتی را با آن شارژ کرد، به‌طور مثال یک پاوربانک 1500 میلی‌آمپر جهت شارژ یک موبایل هوشمند با صفحه‌ای متوسط مناسب است، اما این دستگاه برای وسایل بزرگ‌تر مانند تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند بزرگ ضعیف بوده و برای شارژ نمودن چنین وسایلی باید چندین بار پاوربانک را بدان متصل کرد.

    فرمولی که بر اساس آن می‌توانید متناسب با نیاز خود بهترین پاوربانک را انتخاب کنید، بدین شرح است:

    ظرفیت پاور بانک * درصد شارژ و تخلیه به توان 2 / ظرفیت باطری گوشی

    عدد بدست آمده طبق فرمول بالا در واقع تعداد دفعاتی است که می‌بایست از پاوربانک استفاده کنید تا گوشی شما به صورت کامل شارژ شود.

    کیفیت باتری‌های استفاده‌شده در پاوربانک:

    پایه اصلی ساخت پاوربانک بر اساس باتری است و باتری‌های استفاده‌شده در آن کیفیت، کارایی و طول عمر دستگاه را مشخص می‌کند ، به همین سبب پاوربانک‌های باکیفیت قیمت بالاتری نسبت به ظرفیت‌های مشابه خود دارند.

    ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی پاوربانک ها:

    در پاوربانک ها شاهد دو ظرفیت اسمی و واقعی همچون دیگر وسایل الکترونیکی هستیم.

    برای مثال یک پاوربانک 16 هزار میلی‌آمپری 16 هزار میلی‌آمپر ظرفیت اسمی و تنها 12 هزار میلی‌آمپر ظرفیت واقعی دارد.

    گفتنی است ؛ همواره بخشی از فضای باتری‌ها خالی می‌ماند تا باتری طول عمر بیشتری داشته باشد و صدمه نبیند.

    قابلیت حمل پاوربانک:

    وزن و قطر پاوربانک بسته به ظرفیت باتری استفاده‌شده در آن افزایش پیدا می‌کند؛ درواقع هرچه ظرفیت بالاتر برود منطقی است که وزن محصول نیز افزایش پیدا کند.

    در صورتی که شما ساعاتی طولانی بیرون از خانه هستید و وسیله نقلیه شخصی ندارید بهتر است پاوربانک‌های سبک (تا 10 هزار میلی‌آمپر) را خریداری کنید، اما اگر وزن بالا برایتان آزاردهنده نیست و حمل‌ونقل وسیله سنگین برای شما مشکلی ایجاد نمی کند ، دیگر نگران وزن نباشید و به پاوربانک‌هایی با ظرفیت بالای 10 هزار میلی‌آمپر فکر کنید.

    راهنمای خرید پاوربانک

    عمر پاوربانک و نحوه نگهداری از آن ها:

    پاوربانک وسیله‌ای الکترونیکی است و طول عمر مشخصی دارد پس قرار نیست چندین سال مورد استفاده قرار گیرد و کارایی اولیه خود را داشته باشد.

    نحوه نگهداری پاوربانک بسیار مهم است و باید مراقب باشید تا ضربه و شوک به آن وارد نشود.

    نباید پاوربانک را در محیط‌های بسیار گرم و بسیار سرد نگهداری کرد، چراکه باعث از بین رفتن سلول‌های باتری آن می‌شود.

    یک پاوربانک در صورت استفاده صحیح به اندازه 10 تا 20 هزار بار شارژ و دشارژ، بسته به کیفیت باتری‌های استفاده‌شده در آن، عمر دارد.

    این نکته را مد نظر قرار دهید که؛ بهتر است هر چند هفته یکبار از پاوربانک خود استفاده کنید و باتری آن را به طور کامل خالی کنید و سپس آن را شارژ کنید تا به سلول‌های باتری صدمه وارد نشود.

    خدمات پس از فروش پاوربانک:

    تعداد محدودی از پاوربانک‌های موجود در بازار خدمات پس از فروش بسیار خوبی دارند و شما در صورت از کار افتادن باتری‌های درون پاوربانک یا موارد دیگر می‌توانید یک پاوربانک نو از شرکت تحویل بگیرید.

    در صورتی که ترس زیادی از خرید این محصول دارید، حتما  خدمات پس از فروش (گارانتی) را به یاد داشته باشید.

    برند و کارخانه سازنده پاوربانک:

    این نکته را در نظر داشته باشید که؛ پاوربانک‌های زیادی در بازار ایران با قیمت‌های بالا و پایین وجود دارند که از برند‌های ناشناخته‌ای هستند ، درواقع پاوربانک‌های این شرکت‌ها اغلب تولید کمپانی موردنظر نبوده و شرکت دیگری به سفارش آن اقدام به تولید این محصولات می‌کند پس بهتر است به این برند‌ها اعتماد نکنید تا از خرید خود پشیمان نشوید.

    انتهای پیام/

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر