عصر کالا- با توجه به گسترش روزافزون استفاده از گجتها و دستگاههای قابل حمل، در دسترس بودن پاوربانک جهت تامین شارژ مصرفی آنها به نیازی غیرقابل کتمان تبدیل شده است. تا به امروز معمولا از پاوربانکها برای شارژ دستگاههایی همچون تلفن همراه و تبلتها و … استفاده میکردیم.
به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از تجارت نیوز، با توجه به گسترش روزافزون استفاده از گجتها و دستگاههای قابل حمل، در دسترس بودن پاوربانک جهت تامین شارژ مصرفی آنها به نیازی غیرقابل کتمان تبدیل شده است. تا به امروز معمولا از پاوربانکها برای شارژ دستگاههایی همچون تلفن همراه و تبلتها و … استفاده میکردیم.
اما با پیشرفت فناوری در این عرصه ، قابلیت شارژ لپتاپ و نوتبوک توسط پاوربانکها هم در دسترس بوده و مدلهای بسیاری از برندهای مختلف میتوانند به راحتی لپتاپ شما را برای یک مرتبه و یا حتی بیشتر، به صورت کامل شارژ کنند.
به عنوان مثال پاوربانک B222 شرکت اپیسر برخلاف ابعاد کوچک خود، به راحتی میتواند در مواقع ضروری که دسترسی به برق شهری مهیا نیست، شارژ لپتاپ شما را برای استفاده مجدد بر عهده بگیرد. ظرفیت این پاوربانک 11400 میلیآمپر ساعت است و با استفاده از رابطهای آداپتوری که به همراه محصول است، میتوانید طیف وسیعی از نوتبوکها را با آن شارژ کنید.
ابعاد این پاوربانک بسیار کوچک بوده که در کنار طراحی چشمنواز آن، حس خوبی را به شما منتقل میکند و همچنین با توجه به این مزیت، قابلیت حمل آن برای شما سهل و آسان خواهد بود.
کانکتورهای مختلف این دستگاه را میتوان با توجه به مکانیسم کابل خروجی DC بر روی آن جهت استفاده در نوتبوکهای مختلف نصب کرد . توان خروجی این پاوربانک 42 وات بر ساعت است.
سلولهای باتری استفادهشده در این پاوربانک، استفاده امن و بدون نوسان ولتاژ را برای شما تضمین میکند و مدار بهکاررفته در آن علاوه بر نوسان ولتاژ و جریان، نسبت به اتصال کوتاه یا حرارت و جریان، ولتاژ بیش از حد حساس بوده و از دستگاه شما در قبال این موارد محافظت میکند.
این پاوربانک دارای دو خروجی 5 ولت و 2٫5 آمپر، 19 ولت و 3٫42 آمپر است که طیف گستردهای از وسایل قابل حمل را به عنوان شارژر همراه پوشش میدهد.
برای اثبات عملکرد مناسب این دستگاه اقدام به تست آن توسط لپتاپ MSI GP62 6QF Leopard Pro کرده تا در مقام عمل میزان ظرفیت و سرعت شارژ کردن پاوربانک بررسی شود.
پس از اتصال کابل پاوربانک به لپتاپ و روشن شدن چراغهای نمایشگر آن، همه چیز طبیعی و خوب به نظر میرسد و جهت اطلاع از میزان زمان باقیمانده برای اینکه باتری لپتاپ به صورت کامل شارژ شود به قسمت نمایشگر وضعیت باتری در نوار وظیفه ویندوز میرویم.
به عنوان مثال برای شارژ 9 درصد باقیمانده از ظرفیت باتری لپتاپ به 11 دقیقه زمان نیاز دارد که برای لپتاپ با مشخصات سختافزاری بالا (MSI GP62 6QF Leopard Pro) زمان مناسبی است.
در شرایط کاملا یکسان، پاوربانک B222 اپیسر باتری لپتاپ را در زمان کمتری شارژ میکند. به همین سبب میتوان به راحتی عملکرد مناسب این پاوربانک را در شارژ لپتاپها با مشخصات سختافزاری متفاوت تصدیق کرد. همچنین این عملکرد مناسب قابل تعمیم به تبلتها و گوشیهای هوشمند نیز هست.
اپیسر B222 لقب کوچکترین پاوربانک مختص نوتبوک را به یدک میکشد و ابعاد 9*9*3٫4 سانتی متر آن ، به همراه وزن کم آن که در حدود 270 گرم است، یک انتخاب ایدهآل را برای شما مهیا میکند.
کمپانی انرجایزر هم از قافیه ارائه پاوربانک مختص نوتبوک و لپتاپ عقب نمانده و اخیرا دو مدل با ظرفیت بالا به نامهای XP20000 و XP18000 را روانه بازار مصرف کرده است.
توان خروجی بالای این دو محصول به شما اطمینان خاطر میدهد، در مواقعی که به برق شهری جهت شارژ کردن لپتاپ خویش دسترسی ندارید، همیشه یک گزینه مطمئن در کنار شما هست.
پاوربانک XP20000 با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت دارای دو پورت 5 ولت و 1 آمپر ، 5 ولت و 2٫1 آمپر جهت شارژ دستگاههایی همچون موبایل و تبلت بوده و در کنار آن از یک پورت خروجی 19 ولت و 3٫5 آمپر برای شارژ انواع نوتبوکها بهره میبرد. وزن این محصول در حدود 495 گرم است.
پاوربانک XP18000 انرجایزر نیز گزینهای مناسب جهت انتخاب و استفاده است. این پاورربانک دارای یک پورت با ولتاژ خروجی 16 الی 20 ولت جهت استفاده برای نوتبوکها بوده و همچنین از یک پورت 9 الی 12 ولت برای پشتیبانی از دستگاههایی همچون پخش کننده DVD و یا دوربینها بهره میبرد. علاوه بر دو پورت فوق ، یک پورت خروجی USB 5 ولت برای گوشیهای هوشمند و تبلتها تعبیه شده است.
در بستهبندی این پاوربانک تعداد زیادی کانکتور جهت اتصال به لپتاپ های مختلف را مشاهده خواهید کرد که نیاز شما را برای شارژ لپتاپ هایی نظیر ایسوس، ایسر، توشیبا، دل، سونی، اچپی، لنوو و … برطرف میکند.
این پاوربانک قابلیت روشن نگه داشتن X230 را به میزان 7 ساعت و 59 دقیقه را دارد. در صورتی که این لپتاپ با باتری 6 سلولی خویش تنها 6 ساعت و 56 دقیقه روشن میماند.