با انواع هود آشنا شوید

عصر کالا- هودهای دارای خروجی هوا: به یک کانال متصل شده‌اند که گرد و غبار، چربی و بوهای نامطبوع از طریق آن به بیرون فرستاده می‌شود. این هودها به دو شکل هودهای معمولی و شومینه‌ای در بازار موجود است.

با انواع هود آشنا شوید
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از زنبیل ، هودهای تصفیه کننده: گرد و غبار و بو را به داخل می‌کشند، ذرات معلق را تا حد ممکن از هوا می‌گیرند و دوباره هوای تصفیه شده را به داخل آشپزخانه باز می‌گردانند.

    هودهای شومینه‌ای: بلندتر، بزرگ‌تر و به شکل قیف برعکس هستند. جنس این هودها از مس، فلزهای اکسید نشدنی یا دیگر فلزاتی هستند که در مقابل گرما با دوام هستند و به راحتی تمیز می‌شوند. هواکش این هودها گاهی به دیوار و گاهی به سقف وصل می‌شود که نوع سقفی آن به هودهای جزیره‌ای معروف است و اطراف آن شیشه‌ای است.
    هودهای معمولی: که نسل قدیمی هودها به حساب می‌آیند، بالای اجاق گاز نصب می‌شوند، کمی کوچک‌تر از ابعاد اجاق گاز هستند. به دیوار وصل می‌شوند، اغلب زیر یک کابینت دیواری قرار دارند و به وسیله یک دریچه و کانال که در داخل دیوار تعبیه شده است هوا را به داخل دریچه و از آنجا به پشت‌بام و خارج راهنمایی می‌کنند. عیب این نوع هودها این است که به مرور زمان روی عایق‌بندی و رنگ سقف تاثیر می‌گذارند.
    تجهیزات تشکیل‌دهنده هود
    لامپ: تقریبا تمامی هودها مجهز به لامپی هالوژنی هستند که به شما کمک می‌کند تا اجاق گاز و غذایتان را بهتر ببینید.
    حسگر: برخی از هودها به حسگرهایی مجهز هستند که اجازه می‌دهد قدرت مکش هود با مقدار آلودگی موجود در هوا هماهنگ شود.
    کلید تنظیم‌کننده دور موتور: هودها دارای سه سرعت هستند که میزان قدرت دور موتور را برحسب میزان آلودگی هوا تنظیم می‌کند. برای آنکه قدرت مکش یک هود را آزمایش کنید، کافی است یک برگ کاغذ یا تکه‌ای نخ را زیر آن قرار دهید
    فیلترها: تمامی هودها فیلتری دارند که مقدار زیادی از چربی و گرد و غباری که گاهی وارد کانال هواکش می‌شود را جذب می‌کند. در صورتی که به هر دلیلی امکان نصب هواکش برای شما مقدور نیست، از فیلترهای زغالی استفاده کنید. این نوع فیلترها گرد و غبار و چربی را بهتر به خود جذب می‌کنند و گر چه به اندازه هودهای دارای هواکش موثر نیستند اما به هر حال موجب پاک‌تر شدن هوای آشپزخانه می‌شوند.
    فیلترهای متالیک طول عمر زیادی دارند و در صورتی که همراه با فیلتر زغالی استفاده شوند می‌توانند بسیار کاربردی باشند. فیلترهای چربی فقط چربی را جذب می‌کنند و فیلترهای زغالی بوهای نامطبوع را جذب می‌کنند ولی به تنهایی چندان کارآمد نیستند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط