رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان:

۲۰ درصد از اعضای اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان ورشکست شدند

عصر کالا- رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان گفت: با وجود گذشت بیش از یک سال از فاجعه پلاسکو و دادن وعده‌های مختلف هنوز حتی کلنگ این ساختمان به زمین زده نشده، الان من می‌توانم در اتحادیه به شما افرادی را نشان دهم که در پلاسکو کار می‌کردند و ۲۰ تا ۳۰ نفر کارمند داشتند اما الان برای گذران زندگی تاکسی خریده و مشغول کار شده‌اند.

۲۰ درصد از اعضای اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان ورشکست شدند
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از ایلنا، مجتبی درودیان درخصوص وضعیت این اتحادیه در آستانه بازار شب عید گفت: متاسفانه وضعیت هر روز بدتر از دیروز می‌شود و باتوجه به اینکه ما خودمان را در کل سال برای رسیدن به این روزها آماده می‌کنیم اما هنوز هیچ تحرکی در بازار دیده نمی‌شود.

    رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان ادامه داد: آن دسته از تولیدکنندگانی که هنوز فعالیت می‌کنند تولیدشان را به حداقل رساندند این در حالی است که تعداد زیادی از آنها مجبور شدند کسب و کار خود را تعطیل کنند و تمام این اتفاقات به دلیل وجود واردات قانونی و غیرقانونی است که در حوزه پوشاک صورت می‌گیرد.

    درودیان افزود: در تهران و شهرهای بزرگ شاهد هستیم که هر روز یک برند خارجی افتتاح می‌شود و با قیمت‌های پایین مشتریان را جذب می‌کنند. این برندها که غالبا ترک هستند با وجود حمایت دولت ترکیه و سوبسیدهایی که دریافت می‌کنند به راحتی توانستند بازار را در اختیار بگیرند.

    وی در خصوص واکنش مقامات وزارت صنعت به این پدیده گفت: قبلا که ما با آنها صحبت می‌کردیم به ما وعده می‌دادند که کارها درست می‌شود اما دیگر الان همان‌ را هم نمی‌گویند و رسما به ما اعلام می کنند که از داشته‌های خودتان استفاده کنید کدام اتحادیه و صنفی می‌تواند خود به تنهایی وضعیت بازار را در اختیار داشته باشد وقتی دولت تعرفه پوشاک را پایین می‌آورد و از آن طرف تعرفه مواد اولیه را بالا می‌برد من اتحادیه چه کاری می توانم انجام دهم.

    وی افزود: در سال جاری 40 درصد تولیدکننده‌های ما با کمتر از نصف ظرفیت خود کار کردند و بیش از 20 درصد از اعضای اتحادیه ما ورشکست شدند که نمونه بارز آنها کاسبان پلاسکو است.

    وی ادامه داد: با وجود گذشت بیش از یک سال از فاجعه پلاسکو و دادن وعده‌های مختلف هنوز حتی کلنگ این ساختمان به زمین زده نشده. الان من می‌توانم در اتحادیه به شما افرادی را نشان دهم که در پلاسکو کار می‌کردند و 20 تا 30 نفر کارمند داشتند اما الان برای گذران زندگی تاکسی خریده و مشغول کار شده‌اند. سرمایه آنها به طور کلی از بین رفته است و هیچ وام و کمکی نیز به آنها نشد.

    درودیان افزود: عده‌ای به دنبال این هستند که تولید را نابود کنند که وزارت دارایی و صنعت یکی از آنها است وقتی که همه مقامات کشور ادعا می کنند که رکود وجود دارد بر چه اساس می‌خواهند مالیات را افزایش دهند این قبیل تصمیمات چیزی جز ایجاد نارضایتی در پی ندارد.

    وی ادامه داد: از طرف دیگر هزینه‌ کارگر، بیمه و آب و برق برای تولیدکنندگان بالاست دولت نیز که هیچ گونه کمکی به ما نمی‌کند پس به راحتی در زمینه پوشاک نیز تبدیل به یک وارد کننده خواهیم شد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر