عصر کالا- دوربین کامپکت معروف به دوربینهای Point-and-shoot برای عکاسیهای روزانه و غیرحرفهای طراحی شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری «عصر کالا» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه با وجود گوشیهای هوشمند و دارا بودن دوربینهای پیشرفته و با کیفیت کمتر کسی به سراغ خرید دوربین عکاسی میرود، اما با این تفاسیر دوربینهای عکاسی به ویژه دوربینهای کامپکت مشتریان خاص خود را دارند.
دوربین کامپکت معروف به دوربینهای Point-and-shoot برای عکاسیهای روزانه و غیر حرفهای طراحی شدهاند.
در زمان خرید یک دوربین دیجیتال کامپکت بدون در نظر گرفتن قیمت آن، انتخابهای بسیاری بر سر راهتان قرار دارد و 2 سوال مهم وجود دارد که با پاسخ دادن به آنها میتوانید، تصمیم گیری بهتری داشته باشید!
با دوربین خود چگونه عکسهایی میخواهید بگیرید؟
اگر دوربینی میخواهید که در مهمانیهای خانوادگی و دوستانه عکسهای ساده و آماتور بگیرید، احتمالا به لنزهای بزرگ و قوی و دوربین قدرتمندی نیاز ندارید. ولی اگر طرفدار ورزش و سفر هستید و دوست دارید با دوربین خود تصاویر غیر معمول مانند عکسهای خاص یا زیر آب بگیرید، به لنز بزرگ و دوربین توانمندی احتیاج خواهید داشت.
برای دست گرفتن چه نوع دوربینی آمادگی دارید؟
عموم دروبینهای کامپکت ساده طراحی شده اند و قابلیت گسترش امکانات ندارند، اما برخی از آنها را میتوان با مقداری هزینه و تهیهی گجتهای ساده مانند فلشها و لنزهای کمکی توانمندتر کرد.
آشنایی با برخی ویژگیهای دوربینهای کامپکت:
دوربینهای کامپکت مسافری، یا سوپرزوم، سهولت کار با دوربینهای کامپکت ساده را به همراه زوم بیشتر برای گرفتن سوژههای بیشتر دارند.
دوربینهای کامپکت ساده نسبت به تلفنهای هوشمند تقریبا ارزان و کوچک هستند، اما مزیت اصلی دوربینهای کامپکت سوپر زوم، زوم لنز آنهاست.
دوربینهای سوپر زوم اصولا همان کامپکتهای ساده اند، اما با محدوده زوم بسیار بالاتر، در حدود 30 برابر هستند.
دوربینهای کامپکت نیز مانند هر وسیلهای دارای مزایا و معایب خاص خودش است که در زیر به آن اشاره میکنیم:
مزایا:
تطابق پذیری زوم لنز، کنترل بیشتر بر نوردهی، رنگ و فوکوس، و نگه داری راحت در دست.
معایب:
کیفیتی بهتر از تلفنهای هوشمند ندارند و گاهی بدتر هم هستند.